Vi er din kjeveortoped / reguleringstannlege i Follo!

En kjeveortopedisk klinikk krever bred kunnskap, kompetanse og erfaring. Vi betjener hele Follodistriktet, men har også pasienter fra både Østfold, Oslo og resten av Viken. Med andre ord: Alle er velkommen til oss!

Vi har lang erfaring og bred kompetanse, og vi har vært i Vestby siden 2013. Vi har funnet de riktige menneskene, og vi samarbeider med gjensidig tillit mot felles mål. Vi er gjensidig avhengige, og vi står felles ansvarlig for å innfri våre grunnverdier. Vi komplementerer hverandre på et faglig nivå og vi har dannet følelsesmessige forbindelser som ansvar, omsorg og kjærlighet. Vår styrke er våre dyktige medarbeidere med lang erfaring og høy ekspertise. Og til sammen har vi som jobber her over 100 års erfaring med kjeveortopedi – og det er vi stolte av.

Vi har to samarbeidende spesialister i kjeveortopedi i vårt team:

  • Hans Bäckström
  • Ann Marie Møller

Samme kjeveortoped følger behandlingen til pasienten fra start til slutt, men ved å være to har vi en stor fordel i forhold til erfaringsutveksling. Begge våre spesialister har lang og bred erfaring innenfor faget kjeveortopedi – både i Norge og i Sverige. De har i tillegg undervist på spesialistutdanningen i kjeveortopedi og er begge medlem av NKF (Norsk Kjeveortopedisk Forening). Hans Bäckström har også vært fagansvarlig for kjeveortopedi i en ledende leverandør av tannhelsetjenester i Norge og Ann Marie Møller har lang og solid erfaring med kirurgi- og leppe-ganespalte, samt at hun har skrevet flere vitenskapelige artikler om tema. Våre kjeveortopeder samarbeider bra og søker, til enhver tid, å skape en positiv opplevelse med forutsigbarhet, god informasjon samt en kompetent og forsvarlig behandling.

I tillegg til våre to kjeveortopeder, jobber følgende medarbeidere hos oss:

Beate Strøm

Resepsjonist/tannhelse-sekretær. Beate tar ansvar og koordinerer mange funksjoner i en travel klinikk-hverdag. Du møter henne ofte på telefonen, og hun tar imot deg i resepsjonen. Beate viser høy servicegrad og om du skulle ha behov for akutthjelp, finner hun alltid en time til deg. Beate har også ansvar for steril og praksishygiene. Hun er utdannet tannhelsesekretær med bred og lang erfaring fra bransjen.

Tine Elmann Wangen

Kjeveortopedisk assistent og lab. ansvarlig. Tine assisterer kjeveortopeden med dagens gjøremål, og har ansvar for laboratoriet. Hun har en bachelorgrad i tannteknikk, med mange års selvstendig erfaring fra tannteknisk arbeid. Tine innehar en kompetent og forsvarlig kompetanse innen tannteknikk, kunde- og pasientbehandling. Hun er i tillegg en ansvarsfull og selvstendig medarbeider, med høy grad av nøyaktighet. Tine har også erfaring fra en tannklinikk, hvor hun har jobbet som tannhelsesekretær.

Lena Victoria Lund

Kjeveortopedisk assistent. Som tannhelsesekretær er Lena et bindeledd mellom tannlege og pasient. Hun assisterer kjeveortopeden i pasientbehandling, samt bidrar med steril- og lab. arbeid. Lena har alltid jobbet i nære relasjoner med mennesker og viser høy grad av omsorg og engasjement i alle mellommenneskelige forhold. Med sin positive og blide fremtreden er det lett for våre pasienter og pårørende å føle seg godt ivaretatt og velkommen hos oss.

Stine Laukvik

Kjeveortopedisk assistent og HMS-ansvarlig. Som tittelen tilsier, assisterer Stine kjeveortopeden med dagens gjøremål. Stine har en bachelor i tannpleie og har flere års erfaring med å jobbe med store og små barn – både fra privat barnehage og to offentlige tannklinikker. Stine er kompetent, blid og positiv.

Karianne Sølvik

Daglig leder med ansvar for drift, økonomi/finans og web. Karianne har ansvaret for lovmessig drift, administrasjon, web og økonomi. Karianne har lang og solid erfaring fra ledelse, regnskap/økonomi/finans, prosjektledelse, miljøarbeid, opplæring og rekruttering fra to store og veletablerte selskaper (innenfor bil- og oljevirksomhet). Karianne sikrer en god og stabil administrativ drift via et pålitelig, kvalifisert og operativt lederskap.

Våre verdier

Samspill og omtanke

Samarbeid og kommunikasjon er viktig for å kunne oppnå gode resultater. Derfor tar vi godt vare på og viser omtanke og omsorg for våre pasienter. Vi har dessuten spesialkompetanse på barn med tannlegeskrekk. Vi bryr oss!

Trygghet og ærlighet

Trygghet starter med en åpen og ærlig kommunikasjon. Vi søker, til enhver tid, å skape en positiv opplevelse med forutsigbarhet samt god rådgivning/informasjon.

Kompetent og forsvarlig

Vi ønsker å begrense behandlingstiden mest mulig, men ønsker ikke å avslutte før vi har oppnådd et fullverdig resultat av optimal kvalitet. Dette gjør vi ved å benytte de mest skånsomme og effektive metodene. Vi er glade og stolte, og vi tar ansvar!

_______________________________________________________

Moderne tannregulering for barn og voksne i Vestby