Din kjeveortoped / reguleringstannlege i Follo!

Offentlig godkjente og stønadsberettigede kjeveortopeder med land erfaring og bred kompetanse. Hos oss er du i trygge hender.

Vakkert Smil feirer 10 år i Vestby – en trygg og populær tannreguleringsklinikk (klikk på lenken for å lese artikkelen)

Vi betjener hele Follodistriktet, men har også pasienter fra Østfold, Oslo og resten av Viken. Med andre ord: Alle er velkommen, og vi gjør vårt beste for at du skal trives og bli fornøyd med oss.

En kjeveortopedisk klinikk krever bred kunnskap, kompetanse og erfaring, og tannregulering skal utføres av en kjeveortoped – altså en tannlege som har spesialisert seg – 3 år ekstra på fulltid – på å behandle feil i tannstilling og bitt. Det er viktig å være klar over at det bare er offentlig godkjente kjeveortopeder som er stønadsberettiget (som mottar Helfo-støtte).

Vi har vært i Vestby siden 2013. Vi er stolte over at vi har funnet de riktige menneskene, som samarbeider med gjensidig tillit mot felles mål. Vi er gjensidig avhengige og ansvarlige, og vi komplementerer hverandre på et faglig nivå. Vi har også dannet følelsesmessige forbindelser som ansvar, omsorg og kjærlighet – og som vi ofte får høre er merkbart når man kommer til oss. Vår styrke er våre dyktige medarbeidere med lang erfaring og høy ekspertise. Til sammen har vi som jobber her over 100 års erfaring med kjeveortopedi – og det er vi veldig stolte av.

Vi har to samarbeidende spesialister i kjeveortopedi i vårt team:

Samme kjeveortoped følger behandlingen til pasienten fra start til slutt, og ved å være to har vi en stor fordel i forhold til erfaringsutveksling. Begge våre spesialister har lang og bred erfaring innenfor faget kjeveortopedi – både i Norge og i Sverige. Våre kjeveortopeder har tidligere undervist på spesialistutdanningen i kjeveortopedi og er begge medlem av NKF (Norsk Kjeveortopedisk Forening). Ann Marie Møller har lang og solid erfaring med kirurgi- og leppe-ganespalte, samt at hun har skrevet flere vitenskapelige artikler om tema. Våre kjeveortopeder samarbeider bra og forsøker, til enhver tid, å skape en positiv opplevelse med forutsigbarhet, god informasjon samt en kompetent og forsvarlig behandling.

I tillegg til våre to kjeveortopeder, kan vi stolt presentere resten av Team Vakkert Smil:

Beate Strøm

Tannhelsesekretær/resepsjonist. Beate tar ansvar og koordinerer mange funksjoner i en travel klinikk-hverdag. Du møter henne ofte på telefonen, og hun tar imot deg i resepsjonen. Beate strekker seg langt og viser høy servicegrad og om du skulle ha behov for akutthjelp, finner hun alltid en time til deg. Beate har også ansvar for steril og praksishygiene. Hun er utdannet tannhelsesekretær med bred og lang erfaring fra bransjen.

Tine Elmann Wangen

Tanntekniker/kjeveortopedisk assistent og lab. ansvarlig. Tine har en bachelorgrad i tannteknikk, og har mange års erfaring fra tannteknisk arbeid og kjeveortopedi. Hun innehar en kompetent og forsvarlig kompetanse. I tillegg til pasientbehandling, har hun også ansvar for laboratoriet og de tanntekniske arbeidene. Tine er en ansvarsfull og selvstendig medarbeider, med høy grad av nøyaktighet. Tine har også erfaring fra en tannklinikk, hvor hun har jobbet som tannhelsesekretær.

Lena Victoria Lund

Tannhelsesekretær/kjeveortopedisk assistent. Som tannhelsesekretær er Lena et bindeledd mellom kjeveortoped og pasient. I tillegg til å jobbe med pasientbehandling, bidrar hun med steril- og lab. arbeid. Lena har alltid jobbet i nære relasjoner med mennesker og viser høy grad av omsorg og engasjement i alle mellommenneskelige forhold. Med sin positive og blide fremtreden er det lett for både pasienter og foresatte å føle seg ivaretatt og velkommen hos oss.

Stine Laukvik

Tannpleier/kjeveortopedisk assistent og HMS-ansvarlig. Stine har en bachelor i tannpleie og har flere års erfaring med å jobbe med store og små barn – både fra privat barnehage og to offentlige tannklinikker. I tillegg til å jobbe med pasientbehandling, bistår hun med steril- og lab. arbeid. Stine er kompetent, blid og positiv. I tillegg er hun rolig og trygg, og kommuniserer godt for å trygge eventuelt de som er litt engstelige.

Karianne Sølvik

Daglig leder med ansvar for drift, økonomi/finans og web. Karianne har ansvaret for lovmessig drift, administrasjon, web/markedsføring og økonomi. Karianne har lang og solid erfaring fra ledelse, regnskap/økonomi/finans, prosjektledelse, miljøarbeid, opplæring og rekruttering fra to store private og veletablerte selskaper (innenfor bil- og oljevirksomhet). Karianne sikrer en god og stabil administrativ drift via et pålitelig, kvalifisert og operativt lederskap. Hos oss er dere i trygge hender!

Våre verdier

Samspill og omtanke

Samarbeid og kommunikasjon er viktig for å kunne oppnå gode resultater. Derfor tar vi godt vare på og viser omtanke og omsorg for våre pasienter. Vi har dessuten spesialkompetanse på barn med tannlegeskrekk. Vi bryr oss!

Trygghet og ærlighet

Trygghet starter med en åpen og ærlig kommunikasjon. Vi søker, til enhver tid, å skape en positiv opplevelse med forutsigbarhet samt god rådgivning/informasjon.

Kompetent og forsvarlig

Vi ønsker å begrense behandlingstiden mest mulig, men ønsker ikke å avslutte før vi har oppnådd et fullverdig resultat av optimal kvalitet. Dette gjør vi ved å benytte de mest skånsomme og effektive metodene. Vi er glade og stolte, og vi tar ansvar!

_______________________________________________________

Moderne tannregulering for barn og voksne i Vestby