Vi er en moderne tannklinikk som tilbyr både tradisjonell tannregulering og “usynlige” skinner (Invisalign). Alle våre behandlingsformer gir rett til refusjon fra Folketrygden/Helfo ved bittfeil.

Vi stiller høye krav til dokumentasjon (fotografier, røntgen og skanning). Dette er en grunnleggende forutsetning for en vellykket kjeveortopedisk planlegging og behandling, uansett hvilket behandlingsalternativ som velges. Kjeveortopeden vil gi deg god veiledning om behandlingsalternativer og pris under ditt første besøk hos oss.

Vårt profesjonelle team arbeider med nyeste medisinsk teknologi og vårt moderne og avanserte software program behandler all informasjon elektronisk. Dette danner grunnlaget for en god og forståelig kommunikasjon.

Vi skiller ofte mellom fast og avtagbar tannregulering.

1. Fast tannregulering – to typer:

Tradisjonell tannregulering

En tradisjonell tannregulering består av små klosser (brackets) i metall og en streng (bue) på forsiden av tennene. Denne type behandling er mest vanlig og gir rett til refusjon fra Folketrygden/Helfo ved bittfeil.

Vi tilbyr strikker i alle mulige farger – noe som er veldig populært hos de minste.

Keramisk tannregulering

En keramisk tannregulering består av små klosser (brackets) av glasskeramikk på forsiden av tennene. Klossene er hvite og er derfor mindre synlige og fås mot et lite tillegg pr kjeve. Strengen (buen) som benyttes er av stål, slik som ved tradisjonell tannregulering. Her er renhold svært viktig, for at ikke misfarging skal oppstå. En keramisk tannregulering kan kombineres med tradisjonell tannregulering (for eksempel keramisk i overkjeven og tradisjonell i underkjeven. Denne type behandling gir rett til refusjon fra Folketrygden/Helfo ved bittfeil.

_______________________________________________________

2. Avtagbar tannregulering“Usynlig”

Vi er sertifisert og lisensiert bruker på alle Invisalign sine systemer (www.invisalign.no). Invisalign består av en serie individuelt tilpassede plastskinner som skal anvendes hele døgnet. Skinnen skal kun tas ut når du spiser og ved tannpuss, og byttes ut i takt med at tennenes tannstilling forandrer seg. Dette er et enkelt, komfortabelt, gjennomsiktig, uttakbart og diskret alternativ. Invisalign er mer kostbart sammenlignet med tradisjonell tannregulering. Denne behandlingen gir også, fra 1. mars 2022, rett til refusjon fra Folketrygden/Helfo ved bittfeil.

3. Airflow “fresh-up” tannrens

Fjern belegg og overfladisk misfarging med Airflow tannrens! Airflow er en type tannrens som rengjør tennene på en smertefri, effektiv og skånsom måte ved hjelp av en blanding av salt, vann, trykkluft og et tilsatt smaksstoff. Denne typen tannrens gjør det mulig å komme til på vanskelige steder, og fjerner både bakterier og plakk. Airflow fungerer også som en forebyggende behandling mot tannkjøttsykdommer og andre plager med tennene. Gi tennene dine den glatte og polerte følelsen.

Moderne tannregulering for barn og voksne i Vestby